Ronaldo,obsedat de viata privata?Angajatii au semnat contacte de confidentialitate pe 70 de ani

0
187 views

Ronaldo vrea ca viața sa privată să fie ferită de ochii presei! Angajații fotbalistului, care se ocupă de casa în care locuiește starul portughez, au semnat contracte de confidențialitate pe durata a 70 de ani.

Cei care lucrează pentru Ronaldo nu au voie să facă nicio dezvăluire despre viața fotbalistului, până când nu trec 70 de ani de la decesul său
Așadar, cine lucrează pentru Ronaldo nu are voie să facă nicio dezvăluire despre viața fotbalistului, până când nu trec 70 de ani de la decesul său sau a celor din familia acestuia. Practic, angajații nu vor putea să vorbească public niciodată despre ce se întâmplă în palatul campionului, potrivit Football Leaks.

Viața fotbalistului a fost în lumina reflectoarelor, în ultima perioadă, după ce starul a fost acuzat de viol de către Kathryn Mayorga. Pe 13 iunie 2009, Kathryn a denunțat un presupus viol la poliția din Las Vegas. Tânăra ar fi primit 375.000 de euro din partea lui Cristiano Ronaldo pentru a păstra tăcerea. Dosarul a fost redeschis acum de poliția din Las Vegas, care a refuzat să ofere informații suplimentare în privința unei anchete în curs de desfășurare.