EMISIUNE NOUĂ LA PRO TV!

AFLĂ CUM POȚI CÂȘTIGA 10.000 DE LEI

0
233 views
PRO TV

În fiecare rundă, invitatul elimină concurenții despre care crede că nu au voce. Totul va fi dezvăluit la final: a ales un concurent cu voce sau a fost păcălit de un falsor?

Fiecare invitat special va avea ajutorul celor patru consilieri ai emisiunii. Cu toții se vor folosi de propria experiență și intuiție. După fiecare rundă, telespectatorii vor afla adevărul: a eliminat invitatul special un concurent cu voce sau un falsor?

Dacă invitatul special a făcut alegeri bune până la final, telespectatorii vor urmări un duet de excepție între concurentul finalist și cântărețul celebru.

Dacă nu, se vor amuza de o performanță deloc reușită între artist și falsor.

Concurentul afon care reușește să-i păcălească pe invitat și consilieri că are voce și ajunge în finală pleacă acasă cu un premiu de 10.000 de lei. Dacă finalistul este un bun cântăreț, HaHaHa Production îi va produce primul single!

Falsez pentru tine! îl are prezentator pe Mihai Bobonete. Anna Lesko, Monica Anghel, Gojira și Răzvan Fodor vor fi antrenori. Ei își vor spune părerea pentru a ajuta fiecare invitat special să descopere care dintre concurenții de pe scenă are are voce și care falsează.

Sursă: www.libertatea.ro