A fost publicat actul prin care Ronaldo RECUNOASTE violul asupra lui Katryn Mayorga

0
1.981 views

Revista germana Der Spiegel ,cea care a dezvaluit cazul in care Cristiano Ronaldo e acuzat de viol de Katryn Mayorga, a publicat actul prin care CR7 recunostea,practic, faptele comise in 2009.

La putin timp de la episodul petrecut intr-o camera de hotel din Las Vegas,starul portughez si victima sa au semnat un acord de tacere,suma trecuta in aceasta intelegere fiind de  400.000 de euro!

Din documentele publicate reiese ca Ronaldo si Mayorga s-au inteles ca femeia de 34 de ani sa nu divulge niciodata nimic din cele intamplate in 2009,in Las Vegas.”Nu exista dubii in privinta autenticitatii documentului”, scriu ziaristii germani,care noteaza ca actul a fost semnat de Cristiano Ronaldo,Kathryn Mayorga si avocatii celor doua parti. In plus, pe langa suma de bani pe care s- a sngajat s-o plateasca, Ronaldo a acceptat sa-i ofere lui Mayorga dovezi ca nu are nicio boala cu transmitere sexuala. Totul pentru a linisti victima si a o face sa nu iasa in public cu dezvaluirile care, la acea vreme, puteau compromite cariera fabuloasa a celui care a castigat de cici ori,Balonul de Aur.

In documente apare si un dialog care a vut loc intre cei doi in camera de hotel,recunoscut,de asemenea de CR7. Conform documentelor,Ronaldo a admis ca a incercat sa o forteze pe Mayorga sa intretina relatii sexuale cu el,dar si ca femeia in varsta de 34 de ani la acea vreme s-a opus.