Cristi Borcea s-a însurat, pentru a treia oară: Anunță că Valentina are sarcină cu gemeni

0
789 views

Ieșit din pușcărie, unde a stat mai bine de 4 ani, Cristi Borcea s-a însurat! Valentina Pelinel și Borcea au făcut cununia civilă, care a fost oficiată de Florentin Pandele, soțul Gabrielei Firea, primarul general al Capitalei.

După ce au devenit, legal, soț și soție, Cristi Borcea și Valentina Pelinel s-au sărutat pasional. Luna de miere va fi una atipică și va începe chiar mâine, printr-o deplasare în Turcia, la Bodrum, acolo unde Cristi Borcea face terapie psihologică. Un amănunt interesat este faptul că tot în data de 12 septembrie s-a căsătorit și primarul Florentin Pandele cu Gabriela Firea, acum opt ani.

Borcea și Valentina Pelinel vor deveni din nou părinți. Noua doamnă Borcea e însărcinată cu gemeni. Ei mai au un fiu, Milan. Valentina Pelinel a mai fost căsătorită cu fostul politician Cristian Boureanu. La rândul său, Cristi Borcea a avut un mariaj cu Mihaela Borcea, cu care are trei copii: Patrick și gemenii Mihai Angelo și Antonia Melissa. După divorțul de Mihaela Borcea, omul de afaceri s-a însurat cu Alina Vidican, cu care are doi copii: Alexandru și Gloria.

În plus, Borcea are un copil și cu o avocată.