VIDEO. Adolescentă lovită de tren în Gara Pașcani. Vorbea la mobil și nu a observat locomotiva

0
69 views
[iframe width=”640″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/Jhtz41t5L7w?feature=player_embedded” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Foto: ziarulorizont.info

Clipe de groază, în această seară, în Gara Paşcani. O adolescentă care învaţă la un liceu din municipiu a fost surprinsă şi accidentată de un tren, chiar în timp ce vroia să treacă de pe un peron pe altul.

 

Este vorba despre Olariu Cătălina Georgiana, în vârstă de 15 ani, care a traversat calea ferată din staţia Paşcani, fără să se asigure, fiind surprinsă şi izbită de locomotivă trenului care venea de la Adjud şi se ducea la Suceava. Potrivit martorilor, victima şi-a dat seama în ultima clipă de pericol din cauză că ascultă muzică, prin căşti, de la telefonul mobil. Oamenii au strigat la copilă însă aceasta nu a mai apucat să fugă din fața trenului şi a fost izbită de locomotivă, arată ziarulorizont.info.

 

După impact, eleva era conştientă însă prezenţa traumatisme la nivelul corpului. Călătorii martori la îngrozitoarea scena au sunat de urgenţă la 112, iar la faţa locului a ajuns imediat o ambulanţă cu medic, care i-a acordat primul ajutor. La scurt timp, minoră care locuieşte în comună Mogoşeşti-Siret,  a fost transportată în stare gravă la spitalul din Paşcani cu multiple traumatisme.

 

(Sursa: ziarulorizont.info)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here