IPOTEZĂ uluitoare în cazul sinuciderii lui Costică Ștefănescu: marele fotbalist, amețit de la calmante, S-A DEZECHILIBRAT și a căzut de la balcon

0
17 views

Membrii familiei fostului mare fotbalist, Costică Ştefănescu, susţin că acesta nu s-a sinucis, aşa cum s-a anunţat iniţial.Primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, a discutat cu soţia fostului căpitan al Naţionalei României iar aceasta i-a mărturisit că nu crede în varianta sinuciderii.

Nouă variantă este ca Ştefănescu a ieşit pe balconul salonului de la Spitalul Militar să ia aer şi, ameţit de calmante, s-a dezechilibrat şi a căzut de la etajul cinci.

„Noi nu credem că a fost vorba despre o sinucidere. Nu reiese de nicăieri acest lucru. Probabil că a fost ameţit de medicamente, a ieşit să ia aer şi s-a dezechilibrat. Aceasta este şi părerea familiei”, a spus edilul din Craiova la România TV.

În plus, documentele medicale confirmă această ipoteză.

„Nu poate să reiasă de nicăieri că s-a sinucis, nu există niciun bilet lăsat familiei. În plus, el era sedat. Şi în documentele medicale scrie că este vorba de un politraumatism, nu de sinucidere”, a mai spus Olguta Vasilescu.

 

Fostul mare fotbalist Costică Ştefănescu a murit, marţi, la Spitalul Militar din Capitală. În vârstă de 62 de ani, Ştefănescu nu a mai putut suporta durerile cauzate de boală care îl macina de câţiva ani.

Decesul s-a produs marţi şi a fost semnalat cu un apel la 112. Costică Ştefănescu a căzut de la balconul camerei în care era internat la Spitalul Militar.

Trupul fostului căpitan al Naţionalei va ajunge joi în Craiova, urmând ca sâmbătă să fie înhumat într-un cimitir din Bănie.

 

 

(Sursa: ziare.com)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here