Dinel Staicu la DNA: CER SĂ FIU ARESTAT. Nu mai suport!

0
23 views

Dinel Staicu se spală pe mâini de şpaga de 1,5 milioane de euro care ar fi ajuns la judecătoarea Veronica Cîrstoiu de la Curtea de Apel București. Omul de afaceri a venit, marţi, la DNA, pentru a fi audiat. Dinel Staicu a declarat jurnaliştilor că fratele său a dat 1,5 milioane de lei şpagă avocatelor sale, bani care ar fi trebuit să ajungă la judecătoare.

 

Dinel Staicu s-a prezentat, marţi, la DNA, pentru a da declaraţii în dosarul în care judecătoarea Veronica Cîrstoiu este acuzată că ar fi luat mită pentru a anula condamnarea la şapte ani de închisoare cu executare primită de Staicu în dosarul BIR.

 

„Nu eu am dat şpaga de 1,5 milioane de euro. Nu aveam cum, pentru că eram în puşcărie. Fratele meu a vrut să facă o faptă bună şi a pus la bătaie banii ca să pot ieşi din închisoare. Avocatele mele i-au cerut în mod repetat bani, bani pe care spuneau că îi vor da judecătoarelor. Mă îndoiesc că banii au ajuns la judecătoare. Avocatele mele au creat platforma de corupţie. Ele l-au înşelat pe fratele meu”, a declarat Dinel Staicu.

 

„Păcatul meu a fost că l-am prezentat pe fratele meu avocatelor mele. Fratele nu mi-a spus că la fiecare termen, avocatele îi cereau bani ca să mă scape de închisoare. Eu nu am ştiu că banii ajungeau la judecători. Nu am urmărit ce face fratele meu, eu eram în penitenciar”, a mai precizat acesta.

Dinel Staicu a mai povestit că luni seară a primit un bilet de la fratele său în care îi spunea că vrea să recunoască tot. Marţi, aceasta s-a prezentat la DNA pentru a fi audiat. Acesta a venit cu tot cu bagaje, pentru că, a spus el, se aşteaptă să fie arestat.

„Mă aştept să fiu arestat. Chiar voi cere să fiu arestat pentru că nu pot să mai suport campania mediatică legată de acest caz”, a conchis Dinel Staicu.

 

(Sursa: rtv.net)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here