UPDATE. Cain şi Abel, la Dobrovăţ. Aburii alcoolului l-au făcut să bage cuţitul în propriul frate (VIDEO)

0
38 views

Se zbate între viaţă şi moarte după ce fratele l-a atacat cu patru lovituri de cuţit, toate în zona inimii.

 

Şoc şi groază în comuna Dobrovăţ. Doi fraţi s-au luat la ceartă, după ce au consumat împreună cantităţi semnificative de alcool.

 

La un moment dat, unul dintre ei a pus mâna pe un cuţit şi l-a înfipt cu furie în pieptul fratelui său. Gestul s-a rapetat încă de trei ori. Victima s-a prăbuşit la pământ într-o baltă de sânge. Poliţia a reuşit să-l încătuşeze pe agresor, iar un echipaj SMURD i-a transportat fratele la spital mai mult mort decât viu.

 

Comunitatea din Dobrovăţ a fost zguduită marţi la prânz de o întâmplare terifiantă. Un bărbat a fost măcelărit cu patru lovituri de cuţit chiar de propriul frate. După ce au băut cantităţi impresionante de băutură, cei doi fraţi s-au luat la ceartă. Totul a degenerat în momentul în care cel mai mic dintre ei a pus mâna pe cuţit. Cu o ură ieşită din comun, i-a înfipt fratelui cuţitul de patru ori în zona  inimii.

 

La faţa locului s-a deplasat un echipaj SMURD care a reuşit să stabilizeze ranitul care prezenta patru plăgi înjunghiate, toate în zona inimii. Acesta a fost transportat la Spitalul Sfântul Spiridon şi internat în stare gravă la Terapie Intensivă. Poliţia l-a reţinut pe fratele agresiv.

 

 

Fratele cel mic a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat magistraţilor cu propunerea de arestare preventivă.

 

{flvremote}http://www.iasitvlife.ro/data/_stiri_video/2013/06_iunie/18/injunghiat_de_frate_A.flv
{/flvremote}

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here