Viceprimarul, babele și apocalipsa

0
1,171 views

Printre alți papagali bahluiezi care și-au dat cu părerea despre anul care a trecut, Radu Botez, viceprimar al așa-zisului municipiu Iași, a emis unul dintre cele mai constipate și băbești răspunsuri : A fost un an bun. Clima în România a fost prielnică agriculturii, nu am avut cutremure semnificative, nu a mai apărut gripa în lunile de toamnă. Pe plan mondial nu au existat conflicte armate majore “. Pauză de făcut cruci, stuchit în sîn și zis “ Slavă Domnului ! Doamne-ajută ! .

Ce-a uitat să ne comunice bibelăul ALDE din primăria ieșeană au fost alte mari succese din 2017 : Călin Popescu-Tăriceanu n-a divorțat a șasea sau a șaptea oară, Varujan Vosganian nu s-a înecat în mir anti-penal și nici nu s-a pierdut în peșteri feminine, șmecherii imobiliari au continuat să sufoce Iașul cu blocuri ilegale, iar fostul partener de afaceri al viceprimarului, milionarul fugar & penal Dănuț Prisecariu ( hello, poloboace ! ) , e tot liber prin Canada, fără cătușe & gratii .

În principiu, la glorioasa listă a prespălatului Rădel Botez am mai putea adăuga și că vaca lui nea Ilie din Cozmești o fătat doi ghițăi. Dar dl viceprimar ar putea considera asta o aluzie dușmănoasă, așa că avem o altă variantă : aceeași vacă a produs o cantitate record de ( pardon … ) balegă, cu niște parametri cromatici de excepție .

Cine crede că asta e tot o aluzie la prestația viceprimarului Botez e rău-voitor și dușman al progresului . Și habar n-are ce-i aia tizîc și ce viitor are combustibilul bio. Tizîc rulz, man !

Lucian Postu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here