Daniel Ghita il provoaca din nou pe Morosanu la o lupta in ringul de K1: Sa ne luptam pe Arena Nationala

0
270 views

Daniel Ghita este gata sa se bata cu Catalin Morosanu si de aceea l-a si provocat cu putin timp in urma pentru o lupta in ringul de K1.

Fostul campion mondial a revenit recent in ring, dar e sceptic in privinta conditiilor propuse de Morosanu, declarand ca e pregatit de o batalie chiar si pe Arena Nationala, in fata a zeci de mii de oameni in tribune:

„Nu am nevoie de faima sau de bursa pe care Morosanu vrea sa mi-o ofere. Vreau ca meciul sa se dispute pe un stadion in care poate intra toata Romania. Nu am jignit pe nimeni cu postarile de pe Facebook. Singurul lucru pe care l-am facut a fost ca l-am promovat pe campionul nostru Catalin Morosanu. Nu stiu de unde au inceput si ceilalti sa se agate de mine, sa se urce pe mine ca maimutele. Eu nici nu l-am luat in considerare pe Raul Catinas pentru ca nici nu-l consideram un adversar. Cred ca ar fi frumoasa o lupta intre mine si Morosanu pe stadionul National din Bucuresti. Performantele mele vorbesc de la sine, sunt reale, eu am luptat la nivel inalt, cel mai inalt. De fiecare data cand intram in ring cu cei mai buni, le era frica.

 

 

Daca el asa a considerat, sau daca vrea s-o faca pe victima la TV, nu e problema. Are si atitudine, si fata de victima. Eu promit acum in fata voastra ca daca Morosanu accepta lupta, ii bat fiecare muschiulet din corp! Va fi cu vanataie, cu durere pe care n-a avut-o in viata lui. Nu-i voi da KO, il voi bate atat de rau incat o sa ma viseze dupa ce se va termina gala. Eu si Morosanu ar trebui sa facem publicul fericit. Sa facem diferenta intre campioni”, au fost declaratiile lui Ghita pentru Sport.ro.

Daniel Ghita a revenit in ringul de K1 dupa aproape 4 ani de pauza, castigand prin KO tehnic in fata bosniacului Poturak, intr-o lupta disputata la Cluj-Napoca, pe 29 octombrie.

El are 37 de ani, 62 de lupte la profesionisti, 51 de victorii, 40 prin KO, 11 infrangeri, 3 din ele prin KO.