CEL MAI SEXY SHOW AL ANULUI: PREZENTAREA VICTORIA’S SECRET 2018

0
243 views
moda

Incă o noapte memorabilă marca Victoria’s Secret! Show-ul de modă pe care îl așteptăm cu sufletul la gură în fiecare an a avut loc ieri seară la New York!

Ingerașii Victoria’s Secret au defliat ieri pe celebrul podium, marcând momentul cu o serie de surprize! Candice Swanepoel, Barbara Palvin, Yasmin Wijnaldum, Winnie Harlow, Gigi Hadid, Kendall Jenner, Alexina Graham, Cindy Bruna, Sara Sampaio, Stella Maxwell și Romee Strijd s-au numărat printre modelele celebre care au purtat cele mai noi piese ale brandului de lenjerie intimă.

Show-ul pare că a fost dominat de această dată de Kendall Jenner, modelul de 23 de ani care a debutat în 2015 pe podiumul Victoria’s Secret! Alături de ea s-au aflat celebrele surori Hadid. Gigi și Bella urcă împreună pe scara succesului în modelling și nu puteau lipsi de la evenimentul din New York.

Behati Prinsloo și Candice Swanepoel sunt mămicile care au revenit pe podium anul acesta! Candice a născut acum 4 luni și trebuie să recunoaștem că arată mai  bine ca niciodată! Behati la rândul său revine în rândul îngerașilor după o absență de 3 ani, după nașterea celui de-al doilea copil.

A fost un debut răsunător și pentru Winnie Harlow, modelul de culoare ce face istorie prin prezența în prezentarea Victoria’s Secret. Winnie este primul model cu vitiligo care defilează pentru brandul de lenjerie intimă.

Unul dintre cele mai emoționante momente ale show-ului a fost însă anunțul retragerii Îngerașului Adriana Lima. Modelul a parcurs în lacrimi podiumul, fiind ultimul show VS la care participă. Adriana Lima, în vârstă de 37 de ani, este veterana Îngerașilor și împlinește anul acesta 18 ani de când a intrat în familia Victoria’s Secret.