ADRIAN ALEXANDROV, AMOR SECRET CU ALINA EREMIA!

PUȚINI ȘTIU DESPRE IDILA ARTISTEI CU IUBITUL ELENEI UDREA

0
235 views

Adrian Alexandrov se iubește de ceva timp cu Elena Udrea, care i-a dăruit în urmă cu câteva săptămâni o fetiță. Înainte să o cunoască pe mama copilului său, mai exact în 2015, Alexandrov a avut o idilă cu Alina Eremia, de care puțini își mai aduc aminte.

În urmă cu 5 ani, pe când artista avea doar 19 ani, s-a iubit o scurtă perioadă de vreme cu fostul model. Adrian era ”un simplu manechin” care îi provoca fluturi în stomac puştoaicei, aşa cum arăta presa vremii.

Frumuşica şi cuminţica Alina Eremia, cunoscută publicului din serialul ”Pariu cu viaţa”, s-a cuplat. De câteva zile, ea trăieşte o poveste de dragoste cu manechinul Adrian Alexandrov.

Protagonista serialului ”Pariu cu viaţa”, Alina Eremia, care s-a difuzat la PRO TV, trăieşte primii fiori ai unei poveşti de iubire adolescentine.

Cunoscută ca fiind o fată cuminte, care a încercat să-şi concentreze atenţia pe carieră dar şi pe şcoală, fără să se afişeze cu vreun băiat, iată că preferata adolescenţilor are fluturaşi în stomac. Responsabil pentru această situaţie este manechinul Adrian Alexandrov, 

Alexandov visa să ajungă vedetă de televiziune

Cei doi s-au cunoscut recent în oraş şi a fost de-ajuns să-şi întâlnnească privirile ca să se îndrăgostească. Cel de care s-a amorezat frumuşica actriţă ăn vârstă de doar 19 ani a lucrat ca model de la 18 ani şi a făcut prezentări pentru Cătălin Botezatu şi Mihai Albu, iar ultimii doi ani i-a petrecut în Emirate, unde a defilat pentru Armani, Chanel şi a fost selectat dintre mai multe modele internaţionale pentru ”Fashion Week Dubai”.

De ceva timp, acesta încearcă să pătrundă în televiziune, aşa că se pregăteşte asiduu făcând cursuri de jurnalism în Anglia, iar în ţară îşi perfecţionează dicţia cu Melania Medeleanu, scria presa în 2013.

SURSA www.cancan.ro