Refugiată, Elena Udrea se fotografiază cu fetița ei, Eva Maria Udrea

0
354 views

Vestea că Elena Udrea va aduce pe lume un copil a uimit întreaga țară. În timp ce mulți se tot întrebau dacă sarcina Elenei Udrea este adevărată, din Costa Rica, fosta “blonda de la Cotroceni” se fotografiază cu fiica Eva Maria Udrea.

Își trăiește viața departe de țară, refugiată și se pregătește să devină mamă. Din Costa Rica, Elena Udrea vorbește românilor despre viața ei, dar și despre cum o fetiță se pregătește să devină marea iubire a femeii care a vrut să conducă România.

La 44 de ani, însărcinată în luna a șaptea, Elena Udrea vorbește despre sarcină, dar și despre povestea de dragoste, trăită alături de Adrian Alexandrov, care i-a schimbat în totalitate viața.

Coperta emoționanță cu Elena Udrea

După o condamnare definitivă în dosarul ”Gala Bute”, Elena Udrea a devenit acum fugară și revine după luni de absență pe coperta revistei VIVA.

Fosta “blondă de la Cotroceni” a vorbit despre bărbatul care a convins-o să devină mamă și alături de care și-a făcut planuri mari. Elena Undrea și Adrian Alexandrov vorbesc despre relația la distanță, ce părere are fiecare despre diferența de vârstă de pe urma căreia au fost taxați public, dar și ce planuri și-au făcut pentru nuntă și pentru botez.

Elena Udrea se întreabă acum: „Cine este ființa care vine în viața mea? De ce m-a ALES pe mine?“

 

Sursa Dana Enache

Revista VIVA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here