Iulia Vântur a uitat limba română. Iată ce gafe a făcut la “Cerbul de Aur”

0
2.166 views

După șase ani petrecuți în India, Iulia Vântur a revenit în atenția publicului român. Aflată pe scena festivalului “Cerbul de Aur”, Iulia Vântur a făcut mai multe gafe, care nu le-au scăpat cârcotașilor. Astfel, mulți dintre ei au afirmat despre îndrăgita vedetă că a uitat limba română de când s-a mutat în țara natală a iubitului ei, Salman Khan.

Gafe la “Cerbul de Aur” 2018

Cârcotașii nu au putut trece cu vederea, gafele făcute de Iulia Vântu pe scena festivalului. În vârstă de 38 de ani, prezentatoarea a pronunțat două cuvinte fără diacritice. Este vorba despre: “astă seară” în următorul context: “Cât de frumoasa ești, asta seara”. Un alt cuvânt care i-a dat bătăi de cap a fost “premiu”, ea rostind “premul”, fără “i”. În încercarea de a se corecta, ea a pronunțat de mai multe ori cuvântul. Ca o ironie a sorții, ea a uitat să rostească litera “i”, deși numele ei are doi “i” și… la fel și țara natală a partenerului ei de viață, actorul Salman Khan.

Vă reamintim că Iulia Vântur a prezentat ediția din acest an a celebrului festival “Cerbul de Aur”.

Iulia Vântu își împarte viața între România și India, țara natală a iubitului ei

Sufletul pereche și l-a găsit la mii de kilometri depărtare de țara natală. Povestea de iubire pe care o are cu starul Salman Khan a făcut-o să se concentreze mai mult pe cariera muzicală, iar în India, Iulia Vântur a făcut furori cu vocea sa. Pe lângă muzică, vedeta, care s-a mutat din România în 2012, se ocupă și de cinematografie.  Ori de câte ori are timp, ea revine în România, unde sunt părinții și prietenii ei.

Iulia Vântur s-a născut pe 24 iulie 1980 în Iaşi. Ea a fost prezentatoare de televiziune, actriță și model. Iubitul ei, pe numele din buletin Abdul Rashid Salim Salman Khan, a venit pe lume pe 27 decembrie 1965 în Indore, India. El este actor, producător şi cântăreţ. Celebrul star de la Bollywood are patru fraţi, care sunt şi ei prezenţi în lumea filmului: Arbaaz Khan, Arpita Khan, Sohail Khan, Alvira Khan Agnihotri.

Sursa cancan.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here