Să îmbătrânești este un păcat

0
758 views

Madonna, considerată de mulți regina muzicii pop, împlinește joi, 16 august, 60 de ani și a decis să marcheze momentul special în orașul marocan Marrakech.  Madonna a fost întotdeauna o apariție aparte, adoptând un stil extravagant și ținute provocatoare, atât în anii de la începutul carierei sale, cât și mai târziu, când a devenit cunoscută întregului glob.

În 1984, Madonna a șocat publicul cu hitul ‘Like a Virgin’ și cu ținutele extravagante. Controversele au ajutat-o să atingă succesul mondial, încă neegalat de orice alt artist: 300 de milioane de discuri vândute.

De-a lungul timpului, ea a șocat prin sexualitatea sa, renunțând la pudoare, dar și prin viziunea sa artistică rebelă, nepăsându-i de părerile criticilor și a oamenilor din jur. Ea are în mod deschis relații cu bărbați cu trei decenii mai tineri, menține o figură zveltă care poate stârni invidii pentru multe femei mult mai tinere de cât ea, iar în ultimul turneu a pus în scenă, în stilul caracteristic, un show provocator care simulează acte sexuale.

Sursa : https://www.libertatea.ro/ultima-ora/madonna-implineste-60-de-ani-momente-memorabile-din-cariera-controversatei-artiste-2365356

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here