CAZ REVOLTĂTOR Turiști israelieni, BĂTUȚI de fortele de ordine în seara protestelor violente. Ambasada statului Israel susține că întâmplarea este inacceptabilă

0
306 views

Autor: Andreea Traicu
Publicat: 14:18
Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Patru turiști israelieni au fost bătuți de forțele de ordine, în seara zilei de 10 august, atunci când au avut loc violențele din Piața Victoriei, transmite Digi24.

Potrivit sursei citate, aceștia s-ar fi aflat într-un taxi, în apropiere de locul în care au avut loc incidentele, iar fortele de ordine ar fi oprit mașina și ar fi lovit pasagerii.

„Având în vedere dovezile pe care le avem în acest moment, se pare că turişti israelieni nevinovaţi s-au aflat foarte aproape de locul unde s-au petrecut incidentele violente de vineri seară, în timp ce mergeau, cu un taxi, de la hotel către un restaurant din Bucureşti”, a precizat, într-un comunicat transmis AGERPRES, Ambasada Israelului cu privire la incidentul în care au fost implicaţi 4 turişti israelieni.

Totodată, Ambasada Israelului a arătat că turiştii israelieni au fost bătuţi de forţele de ordine, în ciuda faptului că au arătat paşapoartele străine şi au explicat că nu au de-a face cu evenimentele în curs.

„Au fost opriţi, traşi afară din maşină şi, în ciuda faptului că au arătat paşapoartele străine şi au explicat că nu au nimic de-a face cu evenimentele în curs, au fost bătuţi de către forţele de ordine. Considerăm acest incident ca fiind inacceptabil şi extrem de serios. Turiştii israelieni care au avut de suferit de pe urma intervenţiei brutale vor depune plângere penală împotriva agresorilor”, a mai transmis Ambasada Statului Israel.

Sursa : https://www.stiripesurse.ro/caz-revoltator-turi-ti-israelieni-batu-i-de-jandarmi-in-seara-protestelor-violente-ambasada-statului-israel-sus-ine-ca-intamplarea-este-inacceptabila_1283220.html

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here