Domnișoara arhitect e fată fără defect

0
2.628 views

Săptămâna aceasta admirăm un exemplar deosebit. Frumoasa se intitulează Raphaela Simion, are 21 de ani și este ieșeancă get-beget. Tânăra domniță a absolvit cursurile Colegiului Național Iași, iar în prezent este studentă la Facultatea de Arhitectură.

Dacă acum vreo trei ani gazela Raphaela nu întorcea capete pe stradă, acum, cu ceva ajutor de la un nene estetician, în zona labială a cavității bucale, viitoarea arhitectă sucește minți, sfâșiază inimi și alimentează vise, doar când merge la Starbucks să-și procure cafeaua pentru poza de dimineață.

Încă din perioada liceului, frumoasa ieșeancă era pasionată de fashion, pasiune care a luat amploare de când e fată mare. Acest hobby presupune o gramadă de lucruri. În primul rând trebuie să ai un telefon cu capacitate de stocare mare, pentru cele 125423 de selfie-uri cotidiene, super abonament de internet mobil și neapărat un însoțitor care să te tragă în poză atunci când nu ai oglinzi sau suprafețe reflectante în zonă.

Că este o fire artistică, ne-am prins din prima, pentru că este studentă la arhitectură. Pe lângă pozele legate de viitoarea meserie, cu obiective arhitecturale celebre de pe bătrânul continent, se pare că Raphy mai are o atracție spre fotografia erotică modernă, adică poze cu un nene care își strânge doamna de fund sau de cine știe ce altă parte deluroasă a trupului.

Andrei VILICHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here