Doi bătrâni din Galați, găsiți fără suflare în locuință

0
37 views

Un bărbat de 67 ani şi o femeie de 57 ani, din Galaţi, au fost găsiţi luni, fără viaţă, în locuinţa lor, intoxicaţi cu monoxid de carbon. Cei doi au fost descoperiţi de o asistentă socială care venise să-i vadă şi să le aducă de mâncare, pentru că nu mai ştia nimic de ei de câteva zile. Cum se simţea miros de gaz, a sunat la 112 şi aşa au fost găsiţi decedaţi, relatează radioiasi.ro.

 

‘Li se terminaseră lemnele şi se încălzeau cum puteau. Am înţeles că au făcut o improvizaţie cu o cărămidă de şamotă pusă pe aragazul care era alimentat de la o butelie. Şi au apărut scăpări de gaze. S-au intoxicat cu monoxid, ne-au spus cei care au venit şi au anchetat. Erau oameni bolnavi şi vai de ei. Ea avea un fiu plecat în Italia, l-am anunţat acum’, a declarat Eftimia Lăpuşneanu, o vecină a bătrânilor.

 

Maşina Serviciului de Medicină Legală a ridicat corpurile neînsufleţite. ‘Urmează ca în urma efectuării necropsiei, să se stabilească exact care a fost cauza morţii’, a declarat luni purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Galaţi, comisar Cristina Tatulici.

 

 

 

(Sursa: radioiasi.ro)