Cum arată femeia cu cei mai mari sâni din Marea Britanie. Bărbaţii plătesc câte 35 de lire să aibă o poză cu ea

0
109 views

O femeie de 34 de ani spune ca iubeste aspectul artificial si vrea sa aiba sanii cat mai mari cu putiinta, dupa ce si-a facut deja un implant pe care a dat aproximatin 10.000 de euro.
Debbie Delamar, o femeie minionă, mama a doi copii, este acum posesoarea celui mai mare bust din Marea Britanie, purtând la sutien mărimea 30KK. Un sân de-al ei cântăreşte peste 3 kilograme, potrivit The Mirror.

Femeia, care este soţie de militar, a fost, oricum, dotată de natură cu un bust generos, dar când a împlinit 28 de ani s-a decis să se opereze prima dată. Anul trecut a vrut să-şi schimbe implanturile, a găsit cu greu un medic care să vrea să-i pună mărimea pe care şi-o dorea ea, dar până la urmă şi-a văzut visul împlinit.

„Ştiu că nu sunt o soţie de militar şi o mamă obişnuită, dar nu deranjez pe nimeni. Mie îmi place aspectul artificial, aşa cum unora le place părul blond sau brunet”, spune femeia.

Ceea ce este uşor nepotrivit cu statul ei este faptul că şi-a făcut cont pe o reţea de socializare unde este dispusă să le arate sânii goi tuturor celor care plătesc câte 35 de lire sterline.

Sursa stirileprotv