VIDEO. Premierul Victor Ponta, huiduit în Gara de Nord. 30 de tineri au pus pe jar SPP-ul

0
44 views
Foto: adevarul.ro
[iframe width=”640″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/gsl6NE5sVqY?feature=player_embedded” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Foto: adevarul.ro

Premierul Victor Ponta a fost primit sâmbătă, la sosirea în Gara de Nord din Bucureşti, cu huiduieli din partea unui grup de 30 de tineri care l-au aşteptat pe peron.

 

„De ce te-a trimis?”, l-a întrebat Ponta pe un tânăr din grup, zâmbind. “Dar eu nu i-am aranjat nimic lui Băsescu azi la Constanţa. Nu trebuia să-mi aranjeze ei aici”, a spus Ponta.

 

Premierul Victor Ponta a plecat, sâmbătă după-amiază, din Gara Craiova, în prima cursă a trenului electric Hyperion, produs în acest oraş, el spunând că garnitura arată mai bine decât orice alt tren din Franţa, Germania sau Statele Unite ale Americii.

 

Premierul Victor Ponta a ajuns la Craiova însoţit de Liviu Dragnea şi Dan Şova, ei mergând în Gara Craiova, unde sâmbătă după-amiază a plecat în prima sa cursă trenul Hyperion, primul tren electric fabricat în România de către compania Softronic Craiova.

 

„Am promis în urmă cu o lună că vin şi facem primul drum cu un tren electric românesc, un tren care arată mai bine ca orice tren din Germania, Franţa sau America şi sunt absolut convins că de la Craiova vor pleca foarte multe trenuri moderne. Am văzut că facem şi locomotive, după 24 de ani, se fac trenuri de care suntem mândri şi eu o sa fiu mândru să merg cu trenul făcut la Craiova, la Softronic, în toată Europa”, a afirmat Ponta.

 

(Sursa: adevarul.ro)