Festival al sănătății, târg de nunți și expoziție de caricaturi, la Palas

0
42 views

Festival al sănătăţii, târg de nunţi, o expoziţie de portrete şi caricaturi, recitaluri de pian şi teatru de păpuşi sunt evenimentele deosebite găzduite de ansamblul Palas, în această săptămână.

 

De joi, 14 noiembrie 2013, până duminică, 17 noiembrie inclusiv, în Palas Mall are loc Festivalul Sănătăţii, o întâlnire tonică și eficientă a ieșenilor cu principalii promotori din domeniu. Expozanţii, prezenţi la etajul întâi al Atriumului, au pregătit pentru publicul larg cele mai bune pachete de servicii medicale specializate şi vor oferi informaţii în legătură cu principii și metode pentru o viață lungă și sănătoasă. Printre specialiștii și companiile prezente la Palas se numără: Domus Optic, Sophimed, Clinica Sante, Synlab, Red Hospital, Cardiomed, Medicover, Ropharma, Floare de Colţ etc.

 

Ansamblul Palas, în parteneriat cu Senso Models, organizează, în acest week-end, cea de-a doua ediţie a Expo Iaşi Palas Mariage. Viitorii miri au posibilitatea ca, timp de trei zile, în perioada 15 – 17 noiembrie, să aleagă cele mai bune servicii pentru evenimentul mult aşteptat. Modele variate de rochii de mireasă, costume elegante, aranjamente florale în tendinţe, fotografi şi alţi specialişti în organizarea de evenimente se vor găsi într-un singur loc. Expo Iaşi Palas Mariage reuneşte peste 30 de expozanţi, care îşi vor prezenta oferta într-un spaţiu generos, în Atriumul Palas Mall.

 

Mirii pot găsi vestimentaţia perfectă la standurile: Nichi Cristina Nichita, Seroussi, Nanette, Julie Sophie, Levande – Mirandi & Agnes Toma, Formens – Louis Purple, Claudiu Ungureanu şi Wedding Day Bridal Couture. Locaţia pentru nuntă este o alegere la fel de importantă. Expo Iaşi Palas Mariage propune cele mai elegante opţiuni, printre acestea numărându-se şi cele cinci săli de evenimente Congress Hall, ce dispun de capacităţi între 60 şi 320 de persoane, create pentru a oferi cadrul unei petreceri cu stil. Locaţiile Hotel International, Ristretto, Conacul Polizu, Unirea Hotel&Spa, Restaurant Ideo şi Cotnari pot fi alegerile viitorilor miri.

 

Sâmbătă, de la ora 18.00, va avea loc o prezentare de modă, cu rochii de mireasă şi costume de la Demetrios, Nanette, Levande, Mirandi, Agnes Toma, Cristina Nichita, Wedding Day Bridal Couture, Sophie Julie şi Seroussi. Duminică, de la aceeaşi oră, târgul va include demonstraţii ale şcolilor de dans Reflex, Nikons, Bel Art, Elegance şi Katiusa, precum şi un program artistic asigurat de Stars of Music, câştigători la Festivalul Internaţional Sanremo, şi de Simi Music.

 

Tot în acest week-end, Palas Mall invită publicul să admire o colecţie aparte de lucrări de artă. Expoziţia cu vânzare, intitulată „Week-end-ul de portrete si caricaturi”, poate fi vizitată de sâmbătă până duminică inclusiv, în zona magazinului Hervis din Palas Mall. Evenimentul inedit va reuni artişti cunoscuţi din Iaşi şi din regiune, care îşi vor expune lucrările sau vor realiza, pe loc sau la comandă, portrete şi caricaturi haioase pentru clienţii Palas.

 

Recitalurile de pian continuă în Atrium, de vineri până duminică, de la ora 16.00.

 

Îndrăgita întâlnire a celor mici cu lumea poveştilor şi cu teatrul de păpuşi are loc şi în această duminică, de la ora 11.00 şi 18.00, în zona Intersport din Palas Mall.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here