VIDEO. Un cântec cu versuri puerile face ravagii pe Internet. 20 DE MILIOANE DE VIZIONĂRI ÎN ZECE ZILE

0
26 views
[iframe width=”640″ height=”360″ src=”http://www.youtube.com/embed/jofNR_WkoCE?feature=player_embedded” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

De o săptămână, toţi se întreabă un lucru: ce sunet scoate vulpea? Cei care au lansat provocarea sunt membrii trupei umoristice Ylvis, din Norvegia. 

 

Cântecul intitulat “The Fox” a fost postat pe Youtube pe 3 septembrie, iar până în data de 12 videoclipul a strâns peste 20 de milioane de vizualizări.

Succesul acestuia aminteşte de fenomenalul “Gangnam Style” al lui Psy, care a avut nevoie de doar şase luni peste a acumula un miliard şi jumătate de vizualizări.

Trupa Ylvis este formată de fraţii Bard și Vegard Ylvisaker, cunoscuţi pentru show-urile umoristice televizate. Cel mai recent se numește “I Kveld met Ylvis” (O seară cu Ylvis), difuzat de TV Norge. “The Fox” a fost înregistrată pentru al treilea sezon al show-ului, ca promo.

Într-un interviu recent acordat publicaţiei Billboard din Statele Unite ale Americii, Bard a descris procesul prin care a luat naştere piesa:

“Stăteam şi ne gândeam la lucruri şi idei noi pentru show-ul nostru. Apoi am vorbit despre ce sunete scoate o… vulpe. Procesul a fost completat de producătorii de la Stargate care ne-au dat o mână de ajutor pentru finalizarea acestei melodii”.

Virala melodie a cucerit topurile iTunes din cel putin 15 ţări şi a ocupat zile întregi prima poziţie în topurile din Norvegia şi Finlanda.

Ylvis au fost pe deplin surprinşi de succesul de care se bucură piesa. Bard Ylvissaker a declarat că ”am fost şocaţi de reacţia publicului. Melodia trebuia să distreze câţiva norvegieni pentru 3 minute şi atât” .

Dacă doriţi să mai ascultaţi altceva în afară de “The Fox”, puteţi încerca “The Stonehenge”, “Work It” sau “Jan Egeland”. Versurile sunt speciale.

 

(Sursa: vipmonden.ro)

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here