CAZ EXTREM: Un copil de 5 ani a devenit CEL MAI TÂNĂR AVIATOR din lume. Este tatăl un părinte iresponsabil? COMENTAȚI (VIDEO)

0
97 views

Micuțul din China a efectuat sâmbătă un zbor de 35 de minute deasupra Beijingului, cu un avion ușor. Tatăl vrea să-l înregistreze în Cartea Recordurilor, spunând că a plătit 3.500 de euro pentru orele de zbor. Copilul e produsul unei educații spartane.

Un băiat din China a devenit cea mai tânără persoană care zboară, conducând singură un avion. El Yi De, poreclit Duoduo, are 5 ani și locuiește în Beijing. El a zburat sâmbătă deasupra WildlifePark din China. Copilul are parte de o educație spartană, tatăl său spunându-și “Tata Vulturul”. Cei doi au mai făcut furori anul trecut, când părintele și-a obligat copilul să facă flotări în zăpadă, la New York. Imaginile au devenit virale pe internet.

Conform presei chineze, tatăl băiatului a declarat că i-a plătit ore private de zbor încercând să-l facă să devină cel mai tânăr pilot de avioane din lume. În zborul efectuat sâmbătă, lângă Duoduo s-a aflat și un pilot experimentat, dar acesta doar l-a supravegheat, fără să intervină.

“Tata Vulturul” este un părinte extrem de dur cu fiul său, fiind adeptul educației spartane. El a scris sâmbătă pe Weibo, Twitter-ul chinezesc: “Primul zbor a fost un succes și nu s-a speriat deloc”. Dar cazul a creat controverse mari în China, mai ales că este aceeași familie acuzată la începutul acestui an că își supune copilul la rele tratamente. Este celebrul filmulețul de pe YouTube prin care micuțul Duoduo este obligat să facă flotări în zăpadă, iar el o imploră pe mama lui să-l îmbrățișeze, pentru că îi era frig. Aceasta însă l-a refuzat, încurajându-l să continue.

Răspunzând acuzațiilor, tatăl băiatului a explicat că acesta s-a născut prematur și a fost nevoit să-l facă să reziste la teste dure de putere fizică și mentală, pentru a-l întări. E o familie extrem de încăpățânată, pentru că anul trecut, tatăl și cei doi copii au trebuit să fie salvați de pe Muntele Fuji, din Japonia, după ce ignoraseră avertismentele de vreme rea și au fost surprinși de furtună pe un versant. Băiețelul a fost la pas de colaps, făcându-i-se rău din cauza altitudinii. Familia a fost salvată în ultimul moment. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here