UPDATE. Mascaţii fac percheziţii în Ciurea şi Grajduri. Ei caută 15 persoane acuzate de evaziune fiscală

0
140 views

UPDATE 14.00

 

În urma perchezițiilor efectuate la Grajduri și Ciurea, opt persoane au fost conduse la cercetări, două dintre ele fiind reținute pentru cercetări. Polițiștii au ridicat 17.000 de lei, trei arme de foc și documente contabile de la zece societăți comerciale.

 
Update

Mascații au reținut în urma raziei trei persoane, printre care și fiica bulibașei Ferdinand Stănescu, din Grajduri. Anchetatorii spun că investigația vizează zece societăţi comerciale care au derulat activităţi fictive pentru a frauda statul cu 13 milioane de lei.

 
Mascaţii au intrat, la primele ore ale dimineţii, în localităţile ieşene Ciurea şi Grajduri. Ei au misiunea de a efectua 15 percheziţii domiciliare, la persoane suspectate de evaziune fiscală, dar şi la sediul unei societăţi comerciale.

 

Acţiunea este efectuată de poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor, ai Serviciului de Ordine Publică şi al luptătorilor S.A.S., sprijinţi de jandarmi.

 

Reprezentanţii legii spun că în perioada 2010-2012, 15 persoane din aceste localităţi sunt suspectate că au înregistrat în actele contabile operaţiuni fictive cu intenţia de a compensa TVA, prejudiciul adus bugetului de stat fiind de circa 13 milioane de lei. În această cauză au fost deja întocmite zece dosare penale, arată surse din Poliţia Judeţeană.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here