Nave militare rusești TRANSPORTĂ TRUPE în Crimeea

0
35 views

 

Potrivit site-ului rus de informaţii flot.com, nave militare ruseşti transportând soldaţi au ajuns pe coasta ucraineană a peninsulei Crimeea în ceea ce unele rapoarte şi experţi pretind că ar putea fi primele semne ale unei intervenții în regiunea autonomă Crimeea. Informația a fost preluată și de portalul american de ştiri online International Business Times.
 

Nava rusească mare de debarcare „Nikolai Filcenkov” a sosit în apropierea bazei militare a Rusiei de la Marea Neagră Sevastopol, operată de armata rusă în Crimeea.

Potrivit rapoartelor, nava transportă până la 200 de soldaţi şi s-a alăturat unui număr de patru vase suplimentare transportând un număr necunoscut de soldaţi ai Forţelor Speciale. Flot.com a relatat de asemenea că pe 22/23 februarie, personalul de la unitatea 45 a Forţelor Speciale Aeriene şi diviziuni suplimentare au fost transportate cu elicopterul la Anapa, un oraş de pe coasta rusă la Marea Neagră. Institutul German pentru Afaceri Internaţionale şi de Securitate estimează că la Sevastapol sunt staţionaţi 26.000 de militari ruși.

 

 

(Sursa: deschide.md)