VIDEO. În pielea goală la o prezentare de modă. Protest al activistelor FEMEN la defilarea modelelor Casei Nina Ricci

0
32 views
[iframe width=”640″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/UhEmWKW4yFs?feature=player_embedded” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Două militante Femen au perturbat, pentru scurt timp, o defilare de modă Nina Ricci, joi, la Paris, urcând în sânii goi pe podium şi ţipând, arată AFP.

 

La câteva minute după începerea spectacolului, cele două militante feministe au urcat pe podium ţipând, însă nu au putut fi înţelese de sutele de invitaţi la paradă.

 

Ele s-au postat în faţa fotografilor, în sânii goi, cu un mesaj scris cu marker negru pe piept: „Fashion dictaterror” („Moda, dictateroare”) şi „Model don’t go to brothel” („Manechinule, nu merge la bordel”).

 

Membri ai securităţii le-au scos pe cele două tinere din sală în mai puţin de un minut, iar manechinele au continuat să defileze, ca şi cum nu s-ar fi întâmplat nimic.

 

Săptămâna modei, care a început marţi la Paris, se va încheia la 2 octombrie.

 

Femen, un grup de feministe ucrainene al căror sediu se află la Paris, sunt cunoscute din 2010 pentru acţiunile lor topless destinate denunţării sexismului, homofobiei, prostituţiei şi religiei.

 

(Sursa: romaniatv.net)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here