Ce fac bebelușii când aud melodia preferată! Un filmuleț care te topește imediat

0
13 views
[iframe width=”640″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/_Z_y3y5yqDQ?feature=player_embedded” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Este binecunoscut faptul că cei mici ar face orice altceva în loc să doarmă. Când sunt foarte obosiţi însă, adorm în câteva secunde, chiar în timp ce se joacă, în timp ce vorbeşti cu ei sau chiar şi atunci când mănâncă.

 

De cele mai multe ori, copiii îşi găsesc ceva de făcut, se distrează singuri în lumea lor şi sunt tare simpatici. Oricât de mici ar fi, este ceva care sigur le este pe plac, fie că vorbim de o reclamă, de un desen animat şi, de ce nu, chiar de o melodie care să-i scoată din universul lor.

 

Amaya, de exemplu, este înnebunită după ritmurile melodiei „Gangnam Style” şi atunci când o aude începe să danseze, indiferent că în urmă cu numai câteva secunde, ea dormea fără probleme.

 

Scaunul de maşină în care dormea pare să fie singurul lucru care să-i incomodeze mişcările. Imediat ce a început melodia, frumoasa fetiţă începe să-şi mişte mânuţele şi picioruşele pe ritmul antrenant al melodiei celebrului cântăreţ Psy.

 

(Sursa: perfecte.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here