4 poziţii în care vaginul tău va părea mult mai strâmt. Iubitul tău va înnebuni de plăcere!

Chiar dacă până acum nu ai acordat o importanţă prea mare acestui lucru, poziţiile în care faci sex pot influenţa foarte mult calitatea actului, atât pentru tine, cât şi pentru partenerul tău. Astfel, puteţi controla adâncimea şi direcţia penetrării şi puteţi găsi mişcările potrivite pentru că amândoi să vă simţiţi cât mai bine.

Toată lumea îşi doreşte o viaţă sexuală cât mai activă, cât mai sănătoasă şi cât mai satisfăcătoare, iar tu şi iubitul tău nu trebuie să vă privaţi de această plăcere. Iată care sunt cele mai grozave poziţii care-ţi vor face vaginul să pară mult mai strâmt şi care vă vor stimula pe amândoi să atingeţi cu uşurinţă culmile plăcerii:
6 trucuri pentru o partidă de sex oral perfectă. Iubitul tău va înnebuni de plăcere!

1. Picioarele tale pe pieptul lui

Întinde-te ca şi cum ar urma să faceţi sex în clasică poziţie a misionarului şi ridică-ţi picioarele, îndoindu-ţi genunchii, astfel încât să atingi cu tibiile pieptul său. Pereţii vaginului tău se vor apropia sii îi vor da senzaţia iubitului tău că locul s-a îngustat foarte mult. Asiguraţi-vă că v-aţi sărutat suficient în timpul preludiului, pentru că genunchii tăi vor sta în calea buzelor voastre în această poziţie şi nu veţi mai reuşi să vă atingeţi prea mult. Totuşi, veţi păstra contactul vizual, iar sexul în această poziţie va fi destul de romantic. Dacă vrei să devii şi mai strâmtă, poţi încerca să îţi încrucişezi gleznele.

2. Poziţia scândurii

Tu vei sta întinsă pe spate, cu picioarele apropiate, nu depărtate că în cazul poziţiilor clasice. Iubitul tău te va penetra din faţă şi va fi foarte încântat de senzaţia pe care i-o oferă vaginul tău strâmt. În plus, în timpul penetrării îţi va stimula şi clitorisul şi te vei simţi, la rândul tău, mai bine ca niciodată. Dacă vreţi, puteţi încerca şi varianta scândurii întoarse, în care tu vei sta întinsă pe burtă, tot cu picioarele apropiate şi îi vei permite să te penetreze de la spate. Chiar dacă în această variantă nu îţi va fi stimulat şi clitorisul, asemănarea cu doggy style ţi se va părea destul de kinky, iar penetrarea din direcţia opusă celei obişnuite va fi foarte adâncă şi satisfăcătoare pentru amândoi.

3. Poziţia lotusului

Iubitul tău se va aşeza în fund pe o suprafaţă fermă, cu picioarele în poziţie turcească. Tu vei prelua controlul şi vei sta deasupra, trecându-ţi picioarele de o parte şi de alta a coapselor sale. Pentru că senzaţia să fie mai intensă, poţi chiar să îţi strângi picioarele în jurul lui. Veţi avea parte de contact vizual şi vă veţi putea mângâia şi sărută în voie, iar controlul mişcărilor îţi aparţine în totalitate, aşadar poţi să-ţi faci de cap cu mişcări circulare, cu mişcări înainte – înapoi sau cu mişcări jos – sus.

4. Sexul în picioare

Sexul în picioare este extrem de sexy, nu degeaba îl apreciază atât de mult majoritatea cuplurilor. Dacă vrei că vaginul tău să pară strâmt atunci când faceţi dragoste în acest fel, nu trebuie decât să îţi ţii picioarele apropiate. O puteţi face faţă-n faţă, dacă vreţi să fiţi mai senzuali şi să vă vedeţi sau poţi sta cu spatele la iubitul tău, pentru o partidă mai sălbatică şi mai dezinhibata. În orice variantă, amândoi vă veţi bucura de o partidă pe cinste.

 

 

Sursa: ele

Comentarii

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *