Poziţii sexuale, poziţii de făcut dragoste care garantează cele mai explozive plăceri

Pentru a deveni aproape o expertă în materie de sex, este nevoie să  cunoşti care sunt adevăratele avantaje ale celor mai apreciate poziţii de făcut dragoste.

 

 

 

 Poziţia misionarului


Poziţia misionarului este de obicei prima poziţie în care cuplurile îşi încep viaţa sexuală. În această poziţie femeia stă întinsă pe spate cu picioarele depărtate şi bărbatul deasupra ei. Această poziţie e adesea preferată de cupluri pentru calitatea ei romantică, datorită contactului direct şi a faptului că se pot săruta şi privi în ochi.

 Poziţia 69

Position 69

Poziţia 69 este una din cele mai cunoscute poziţii. Ea oferă o mai mare plăcere prin faptul că permite stimularea orală concomitentă a organelor genitale a ambilor parteneri. Unul din parteneri va sta întins pe spate în timp ce celălalt vă va sta deasupra lui rotit însă la 180 de grade. Această poziţie mai are şi alte variaţii. În care ambii parteneri pot sta pe lateral, unul dintre ei în picioare sau pe scaun în timp ce îl va susţine şi pe celălalt.

 

 Poziţia Amazoanei

Poziţia amazoanei este una dintre poziţiile cele mai recomandate femeilor, care stând deasupra, au libertate maximă de mişcare, se pot mângâia şi dicta efectiv ritmul actului sexual, astfel încât să ajungă mai repede la orgasm. Bărbatul se aşează pe spate complet întins, iar femeia deasupra, în poziţie şezut. Bărbatul nu are niciun fel de control asupra poziţiei dar, este avantajat de poziţia femeii pe care o pot admira în totalitate, contribuind astfel suplimentar la excitaţia vizuală. În plus, el îşi poate stimula partenera prin mângâieri.

 

 

Poziţia Ancora

Ancora, este una dintre poziţiile relaxante pentru femeie. Aceasta se aşează pe spate cu o uşoară înclinaţie pe partea dreaptă iar bărbatul îngenunchează în faţa ei, ridicându-i piciorul stâng şi aşezându-l pe umăr. În Ancora, femeia are un control limitat, bărbatul fiind cel care dictează ritmul actului sexual. Cu toate acestea, poziţia este deosebit de relaxantă, clitorisul fiind stimulat la extrem şi, cu puţin efort, chiar punctul G. Astfel, femeia poate ajunge mai repede la orgasm, chiar dacă la începutul actului pot apărea dureri, datorită unghiului de penetrare. Totodată, beneficiind de o libertate de mişcare mai mare, bărbatul poate stimula femeia prin mângâieri sau sărutări repetate.

 

 

 Pozitia Andromaca

Andromaca este una dintre pozitiile clasice apreciate de femeile active, o pozitie a carei popularitate se apropie de cea a Misionarului. In principiu, barbatul sta asezat pe spate culcat sau semi-lungit iar femeia se aseaza deasupra lui in pozitie culcat sau sezut, la alegere. Femeia are libertate maxima de miscare, se afla la controlul actului sexual. In functie de situatie, ea se poate ridica sau lasa peste partener, schimband astfel unghiul de penetrare in timpul actului sexual. Andromaca este recomandata in special pentru stimularea sau gasirea punctului G.

 

 

Poziţia Antilopei

În poziţia Antilopei, ambii parteneri se aşează în genunchi. Bărbatul se sprijină pe genunchi, penetrându-şi partenera din spate, care se poate sprijini de un pat sau fotoliu în timpul actului. Este recomandat ca femeia să-şi ţină genunchii cât mai depărtaţi unu l de altul, pentru a ajuta penetrarea. Deşi unghiul de penetrare nu este foarte bun, poziţia este recomandată pentru stimularea punctului G. Totodată, bărbatul are posibilitatea de a stimula manual şi clitorisul sau sânii partenerei. De asemenea, el poate modifica treptat gradul de penetrare, schimbând unghiul de înclinare.

 

 

 

 

 Poziţia Capră
În poziţia Capra, femeia se aşează în genunchi, apoi se apleacă în fata sprijinindu-se pe coate. Bărbatul o penetrează de la spate, în genunchi. Poziţia este extrem de populară şi relaxanta pentru ambii parteneri, cea mai stimulată parte a corpului femeii fiind clitorisul. Bărbatul are libertate de mişcare mai mare, de aceea el poate stimula suplimentar alte părţi ale corpului femeii precum sânii sau spatele, profunzimea penetrării rămânând la latitudinea partenerilor. Poziţia este recomandată şi pentru că îi conferă bărbatului un control mai mare asupra alegerii momentului ejaculării, prin urmare, actul sexual se poate prelungi.

 

 Poziţia linguriţă

Această poziţie se numeşte poziţia linguriţă datorită suprafeţei foarte mari de atingere a partenerilor. Femeia va sta întinsă pe o parte în timp ce bărbatul o va penetra pe la spate. Această poziţie e una foarte relaxantă, putând fi aplicată chiar şi de femeile ce sunt într-o lună avansată de sarcină. Este recomandată şi bărbaţilor ce suferă de ejaculare precoce deoarece au un control foarte bun asupra gradului de excitare în care se afla.

 

 Poziţia Copacul

Pentru poziţia copacul, cei doi iubiţi se aşează fata în faţă, în picioare. Bărbatul se sprijină de un perete iar femeia se prinde cu braţele de gâtul bărbatului iar cu picioarele de mijloc. Poziţia este destul de incomodă pentru bărbat, care poate acuza dureri de spate sau picioare. În cazul în care bărbatului i se pare efortul prea mare, femeia se poate sprijini cu fundul de o masă sau de un birou. Această poziţie nu lasa loc stimulării manuale, ambii parteneri având braţele ocupate, creşte însă nivelul intimităţii, cei doi îmbrăţişându-se strâns. Nivelul de penetrare este şi el ridicat, stimulând de asemenea foarte intens şi Punctul G şi clitorisul. De asemenea, poziţia Copacul elimina şi diferenţele de înălţime, suficient de neplăcute în cazul altor poziţii.

 
 Poziţia Corp la Corp


Una dintre poziţiile cu un grad ridicat de senzualitate şi intimitate deşi oarecum inconfortabilă pentru bărbat este şi poziţia Corp la corp. Bărbatul se aşează în fund pe pat, iar femeia în poala lui, fata în faţă, cuprinzându-l cu picioarele pe la mijloc. Poziţia îi avantajează pe cei doi, permiţând îmbrăţişările şi mângâierile, bărbatul putând stimula partenera mângâindu-i sânii, spatele sau fundul.

În cazul în care bărbatului i se pare inconfortabilă această poziţie, femeia îl poate îmbrăţişa cu mâinile de gât. sprijinindu-se în coate de umerii acestuia.
 

 

 Poziţia Curtezană

Pentru poziţia curtezanei, bărbatul se va aşeza culcat pe spate iar femeia deasupra lui, cu spatele lipit de pieptul bărbatului. Femeia îşi va îndoi puţin genunchii sprijinindu-şi tălpile în pat şi se va sprijini pe coate. Poziţia poate fi oarecum inconfortabilă pentru femeie, care poate obosi destul de repede, deşi la control se afla bărbatul, care controlează ritmul mişcării. Contactul este destul de intim, chiar dacă cei doi nu se pot privi ochi în ochi. Mai mult, bărbatul are posibilitatea de a stimula suplimentar manual sânii şi clitorisul partenerei sale, sporind gradul de plăcere.

 

 Poziţia Fluturele


Fluturele este o poziţie destul de grea pentru femeie, care stă culcată pe spate cu picioarele desfăcute într-un unghi mai mare de 90 de grade. Bărbatul îngenunchează între picioarele ei, în timpul actului susţinând-o cu mâinile de fund şi ajutând-o să-şi ridice bazinul. Având în vedere mărimea unghiului la deschiderea picioarelor, recomandăm poziţia doar femeilor sportive cu uşurinţă în mişcare. Deşi incomodă, poziţia Fluturele le permite ambilor parteneri mişcări simultane, cu un plus de efort fizic din partea bărbatului. Acesta este însă stimulat sulpimentar, excitaţia vizuală fiind maximă, datorită poziţiei care-i permite observarea femeii.

 

 Poziţia Leneşului


Leneşul este o poziţie care îl avantajează sută la sută pe bărbat. Acesta are libertate de mişcare absolută, îşi poate privi în voie parteneră deci, şi excitaţia vizuală este mare, şi are posibilitatea de a o stimula prin mângâieri repetate. În principiu, bărbatul se aşează culcat pe spate, femeia deasupra lui, sprijinindu-se pe tălpi, cu spatele la partenerul ei. Ambii parteneri au libertate atât în ceea ce priveşte mişcarea cât şi fanteziile, stimulate de faptul că cei doi nu se pot privi în ochi. Cu toate acestea, femeia poate avea de suferit de pe urmă poziţiei nenaturale a corpului existând riscul apariţiei febrei musculare. Totodată, femeia poate fi dezavantajata şi de gradul mic de intimitate al poziţiei.

 

 

 Poziţia Lotus

Pentru această poziţie, bărbatul se aşează în poziţia lotusului (dacă nu o poate face corect, se aşează turceşte sau cu picioarele trase sub el) iar femeia deasupra, în poala lui, cuprinzându-l cu picioarele în jurul mijlocului. Bărbatul o poate ajuta în mişcare, ţinând-o cu mâinile de şolduri. Dat fiind caracterul poziţiei, actul sexual este destul de rigid, mişcarea şoldurilor fiind extrem de limitată. Mai mult, poziţia poate fi obositoare pentru bărbat, căruia îi pot amorţi picioarele, efectul vizual este redus iar stimularea manuală a organelor genitale aproape imposibilă. Cu toate acestea poziţia este foarte intimă, cei doi parteneri rămânând îmbrăţişaţi de la început până la sfârşit, stimulându-se prin sărutări îndelungi.

 

 

 

Sursa: lyla

 

Comentarii

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *