Vedetă AMENINȚATĂ CU MOARTEA pentru că susține mitingul anti-maidanezi de duminică. Cauciucurile de la mașină i-au fost tăiate

0
26 views

O vedeta autohtonă a fost ameninţată cu moartea pe Facebook în cazul copilului ucis de maidanezi. Mai mult, ea şi-a găsit chiar şi cauciucurile de la maşină tăiate. Astfel, se pare că iubitorii de animale au reacţionat violent la demersul vedetei.

 

O cunoscută vedetă autohtonă a fost ameninţată cu moartea în cazul copilului ucis de maidanezi. Este vorba despre Nadine, care organizează un protest în cursul zilei de duminică pentru Ionuţ.

Mai mult, ea s-a ales cu cauciuciurile tăiate şi a primit mesaje de ameninţare pe Facebook, în care i s-a transmis că va muri în chinuri.

„Eu iubesc câinii şi vreau cei mai mulţi câini de pe faţa pământului să-i avem noi, dar nu pe străzi. Oamenii au nevoie de un ţap ispăşitor şi le este dificil să facă pace cu faptul că ei, iubitori de animale, nu s-au putut implica responsabil şi cu discernământ în luarea acestor animale de pe stradă. Sunt iubitorii de animale în ghilimele de cele mai multe ori, cei care nu pot face ei pace cu faptul că nu s-au putut implica real în a schimba fenomenul. Acum au nevoie de un ţap ispăşitor şi aruncă găina moartă în curtea mea”, a declarat Nadine Voindrouh.

 

(Sursa: rtv.net)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here