Scene ca-n filmele de acțiune, la Suceava! Un urmărit național a sărit de la etaj, a trecut printre gloanțe, dar tot A FOST PRINS DE POLIȚIȘTI

0
30 views

Urmăriri, focuri de armă şi un tânăr extrem de tupeist au fost ingredientele unui adevărat spectacol care s-a înregistrat miercuri după-amiază în cartierul sucevean Obcini. Dat în urmărire naţională de mai bine de două luni, un individ din Falcău-Brodina a încercat să scape de poliţiştii care l-au încolţit sărind de la etajul patru al unui bloc în care se afla.

 

Scenele par desprinse din filme, iar Alexandru Juravle, individul urmărit de poliţişti a dat dovadă fie de un curaj ieşit din comun, fie a fost total inconştient. În momentul în care a realizat că este pe punctul să cadă în mâinile oamenilor legii, tânărul a sărit de la balconul etajului patru pe balconul etajului inferior, iar de acolo a aterizat pe o maşină parcată în faţa blocului.

 

Imediat ce s-a văzut jos, deşi era uşor rănit la piciorul drept, Alexandru Juravle a rupt-o la fugă şi a încercat să se facă nevăzut printre blocuri. Poliţiştii au tras 10 focuri de armă după el, dar nici un glonţ nu l-a nimerit pe fugar.

 

Juravle a fost prins în cele din urmă, iar pentru că sângera poliţiştii l-au dus la Spitalul Judeţean Suceava, unde medicii de aici i-au acordat primele îngrijiri medicale, constatând că prezintă un traumatism la piciorul drept.

 

Alexandru Juravle, din Falcău-Brodina, era dat în urmărire naţională, deoarece pe numele său exista mandat de arestare în lipsă emis de Judecătoria Rădăuţi în cursul lunii mai a acestui an. Tânărul era acuzat de comiterea mai multor furturi din locuinţe din zona Rădăuţi.

 

(Sursa: monitorulsv.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here