Tragedie la Popricani. Un tânăr de 18 ani s-a spânzurat după ce a fost prins în pat cu nepoțica de 5 ani

0
204 views

Polițiștii din comuna Popricani au fost alertați, în această după-amiază, de părinții unui tânăr de 18 ani care și-au găsit fiul spânzurat de un copac din curtea casei. Primele cercetări arată că adolescentul a recurs la acest gest, după ce a fost găsit cu nepoata sa de cinci ani în pat.

 

 

Vecinii lui Claudiu Focșa, adolescentul sinucigaș, spun că totul a început în momentul în care mama fetiței de cinci ani a intrat în cameră și l-a găsit pe băiat pe jumătate dezbrăcat. La fel era și fata. După ce l-a amenințat pe băiat, tânărul a spus că se va sinucide și a fugit. De altfel, din spusele martorilor, Claudiu nu este la prima tentativă de suicid, el mai având antecedente.

 

După câteva ore, băiatul a fost găsit spânzurat. Medicii sosiți la fața locului nu au reușit să-l resusciteze. Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili condițiile în care s-a sinucis băiatul. Claudiu nu a lăsat vreun bilet care să justifice decizia luată. Corpul neînsuflețit a fost transportat la Institutul de Medicină Legală. Fetița de cinci ani va fi adusă și ea în același loc pentru a se vedea dacă a fost abuzată sexual.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here