Terorizată de ideea că părinții vor afla de notele mici, o elevă din Iași s-a aruncat pe geam de la primul etaj al școlii

0
27 views

O elevă în clasa a VII-a de la Şcoala din Cotnari s-a aruncat miercuri după-amiază, de la etajul I al şcolii în care învăţa, de frica notelor mici, informează „Evenimentul”.

 

Fata în vârstă 14 ani,  urma să aibă şedinţă cu părinţii şi de frica notelor mici, într-o pauză, aceasta s-a aruncat pe geamul clasei. Un profesor a văzut gestul fetei şi a sunat imediat la serviciul de urgenţe.

 

O ambulanţă a transportat-o pe elevă la Spitalul „Sf. Maria”, fiind în prezent supusă investigaţiilor radiologice.

„Inspectoratul Școlar Județean a fost informat despre evenimentul grav petrecut în cursul zilei de azi, 21 ianuarie, la Liceul Tehnologic „Ștefan cel Mare” din Cotnari, care ne-a surprins prin reacția copilului și implicațiile ei. La acest moment școala a demarat o anchetă. ISJ monitorizează ancheta; dorim să aflăm detaliile, contextul educațional și familial care a condus la acest gest extrem. Școala și familia trebuie să aibă în vedere în comunicarea cu elevii vulnerabilitatea specifică preadolescenței, care, în contextul unor presiuni psihologice generează labilitate emoțională, afectivă, care poate să conducă la reacții necontrolate”, au precizat reprezentanții ISJ Iași.

 

(Sursa: ziarulevenimentul.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here