Ce spune Irina Begu despre absenţa Simonei Halep la meciul de FED Cup: Reacţie surprinzătoare – Stiri pe surse

Irina Begu (28 WTA) a prefațat partida de Fed Cup pe care România o va disputa în fața Belgiei în acest week-end. Bucureșteanca crede că absența Simonei Halep este una importantă și admite că experiența jucătoarei de pe locul 4 WTA ar fi ajutat mult echipa în contextul meciului cu Belgia. “Mi-am dorit întotdeauna să fiu prezentă la meciurile de Fed Cup. Mă bucur că sunt aici şi sper să aducem o bucurie românilor în weekend. Acasă m-am simţit mereu bine, m-au încurajat şi îmi doresc ca şi de data asta să se întâmple la fel. Sper să câştigăm această partidă şi să rămânem în Grupa Mondială.

Toate jucătoarele belgiene sunt periculoase, trebuie să fim foarte atente pentru că la Fed Cup nu contează clasamentul WTA. Fed Cup-ul este diferit de turnee. Va fi un pic mai greu fără Simona, pentru că ea, fiind numărul 4 mondial, a adus câte un punct-două întotdeauna. Bineînţeles că vom simţi lipsa ei, dar vom încerca să ne vedem de treaba noastră şi să câştigăm”, a spus Irina Begu, conform TV Digi Sport.

“Nu cred că domnul Năstase va fi calm la meciuri. La Roland Garros a fost prezent la meciurile mele. Am avut plăcerea să fie lângă mine atunci şi ştiu că e un pic mai agitat, dar sunt sigură că pe teren va încerca să fie mai calm. Cu siguranţă va avea un aport foarte mare ţinând cont de experienţa pe care o are. Este o onoare pentru noi să îl avem căpitan de echipă”, a mai spus Irina Begu.

Sursa

Comentarii

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *