Scuzele preoţilor filmaţi cu prostituate: AM FOST DROGAŢI!

0
50 views

Preoţii din Constanţa, care au fost filmaţi în timp ce întreţineau relaţii sexuale cu o prostituată, se plâng că au fost drogaţi de cei doi tineri teologi care i-au şantajat pe oamenii bisericii cu filmuleţul compromiţător.

 

Preoţii care au plătit câteva mii de euro pentru a nu se afla că au întreţinut relaţii sexuale cu prostituate se plâng că au căzut în păcat din cauza unor substanţe halucinogene pe care cei doi complici le-ar fi pus în băutura consumată la sfeştanii, scrie evz.ro.

 

Doi membri ai corului Arhiepiscopiei Tomisului au găsit o metodă ingenioasă pentru a face rost de bani frumoşi. Amândoi s-au gândit să ademenească nişte preoţi convingându-i să slujească la diverse evenimente religioase. 

 

După ceremonie, urma petrecerea de final în care preotul era îmbătat şi dus să se odihnească într-o cameră unde „intra în acţiune” o tânără, complicea celor doi. Fata, „o profesionistă”, îl dezbrăca fără nicio reţinere pe preotul ameţit de băutură, „fascinat”, astfel, de nurii „păcătoasei”. Ce urma, era filmat cu lux de amănunte de cei doi „regizori”. Când se trezeau, slujitorii Domnului aflau că fuseseră protagoniştii unei producţii deochiate. Aşa că, pentru a nu-şi face sutana de râs sau pentru a nu-şi nenoroci familia, victimele se vedeau nevoite să găsească banii ceruţi de şantajişti.

 

Faptele au avut loc anul trecut, înainte de Paşte, şi au ieşit la iveală abia după ce unul dintre preoţii căzuţi în păcat, indignat că cei doi tineri teologi îi cer din ce în ce mai mulţi bani, şi-a făcut curaj şi s-a dus la arhiepiscopul Teodosie al Tomisului să se spovedească. Înalta faţă bisericească i-a recomandat să se ducă la Poliţie.

 

(Sursa: rtv.net)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here