Rugăciuni fierbinţi la Ocrotitoarea Moldovei pentru oprirea cutremurelor din Galaţi

0
27 views

Sărbătoarea Sfintei Parascheva are o semnificaţie aparte şi pentru persoanele din localitatea gălăţeană Izvoarele, unde de câteva săptămâni se petrec fenomene inexplicabile. Astfel, preotul bisericii din comună, care poartă hramul Sfintei Parascheva, a decis să meargă să se închine la moaşte împreună cu mai mulţi localnici, pentru a scăpa de cutremure.

 

Două microbuze vor pleca astăzi din satul Izvoarele către Iaşi, unde credincioşii se vor ruga la moaştele Sfintei Parascheva. Pelerinajul este organizat de preotul George Casian din localitate.

“În fiecare an părintele organizează astfel de pelerinaje, deoarece şi biserica noastră are hramul Sfintei Parascheva. Acum, lumea se duce să se roage să se termine odată cu aceste cutremure nenorocite”, a spus Maria Popa, una dintre localnice.

 

Sunt convinşi că doar Sfânta Parascheva îi va ajuta

Femeia crede că lucrurile intră încet-încet pe făgaşul normal: “Ne-au mai zguduit şi în ultimele zile, e drept, nu la fel de tare, dar suntem siguri că Sfânta ne va ajuta să scăpăm de coşmar”.

În acest timp, specialiştii români, japonezi şi chilieni chemaţi să afle cauza cutremurelor frecvente din ultima vreme vor rămâne la Izvoarele pentru a continua monitorizarea evenimentelor seismice.

(Sursa: realitatea.net)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here