Roțile a 28 de mașini, înțepate de patru tineri teribiliști într-o singură noapte

0
30 views

Patru tineri, cu vârste cuprinse între 15 şi 21 de ani, au înţepat într-o singură noapte cauciucurile a 28 de maşini parcate pe străzile din Fălticeni.

 

Marţi, la ora 6.55, Poliţia municipiului Fălticeni a fost sesizată despre faptul că în noaptea precedentă, pe mai multe străzi din localitate, persoane necunoscute au înţepat cauciucurile unor autoturisme parcate.

 

Cu ocazia cercetărilor efectuate, poliţiştii au identificat 28 autovehicule cu cauciucurile distruse, însă doar 18 părți vătămate au depus plângere în acest sens, din care 5 și-au retras plângerea ulterior.

 

În urma măsurilor întreprinse, polițiștii au reușit identificarea autorilor în persoana lui Mihai T., de 21 ani, din comuna Şaru Dornei, T.I., de 15 ani, N.B., de 16 ani, şi Bogdan B., de 19 ani, toţi din municipiul Fălticeni, care au recunoscut comiterea infracţiunilor.

 

„Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate atât a împrejurărilor în care s-au comis faptele, cât şi participaţia fiecăruia din suspecți, din prejudiciul estimat iniţial la 10.000 lei, fiind recuperată suma de 4.000 lei”, se precizează în comunicatul poliţiei.

(Sursa: monitorulsv.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here