Profesor pus pe lista neagră a vecinilor de bloc din cauza datoriilor: au cerut să fie dat afară de la serviciu

0
35 views

O cerere ciudată a ajuns la Inspectoratul Şcolar Judeţean Botoşani. Un grup de locatari din municipiu au semnat o petiţie care au înaintat-o acestei instituţii pentru a reclama un profesor de educaţie fizică şi sport care nu şi-ar achita datoriile la asociaţia de proprietari.

 

Reprezentanţii IŞJ Botoşani susţin că astfel de reclamaţii sunt totuşi frecvente, însă nu pot fi soluţionate  la acest nivel.

 

„Am primit o sesizare semnată de un grup de locatari care acuzau că un profesor de sport nu şi-a plătit asociaţia. Este vorba despre un profesor din Botoşani, iar locatarii ne cereau să-l dăm afară din învăţământ. Asta ţine de capitolul diverse”, a declarat Dragoş Cristea, purtător de cuvânt IŞJ Botoşani.

 

Inspectorul şcolar a mai menţionat că respectivul grup de locatari şi-a motivat reclamaţia prin faptul că respectivul cadru didactic i-ar face de ruşine din cauza debitelor pe care le înregistrează.

 

„Motivaţia a fost că le face blocul de râs. Sesizările care ajung la noi sunt de toate felurile. Oamenii pot să reclame orice. Nu am dat curs acestei plângeri pentru că nu este domeniul nostru de competenţă”, a mai spus Dragoş Cristea.

 

(Sursa: botosaneanul.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here