Povestea celui mai vârstnic concurent de la Vocea României – Aurel Niamțu, cel care a emoționat-o pe Loredana până la lacrimi (VIDEO)

0
89 views
[iframe width=”640″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/LoQeUZz1pJg?feature=player_embedded” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Are 64 de ani, este cel mai vârstnic concurent de la “Vocea României”, a făcut-o pe Loredana să plângă şi a emoţionat o sală întreagă când a început să cânte, însă povestea de viaţă a bărbatului este una tristă.

 

 

A cântat în trecut alături de mari nume ale muzicii uşoare româneşti, dar a fost dat uitării, iar acum vrea să arate ce poate.

Aurel Niamțu a fost descoperit în urmă cu mai mulţi ani, pe când lucra ca ospătar, de cunoscutul realizator de emisiuni radio-TV Dumitru Moroșanu, iar ulterior a lucrat cu dirijorul Sile Dinicu, dar şi cu compozitorii Titel Popovici şi Temistocle Popa.

Niamțu a urcat pe scenă de-a lungul timpului alături de  Dan Spătaru, Ion Dichiseanu, Ricky Dandel, Carmen Mureşan, actuala Harra, Ştefan Bănică, Angela Similea, dar şi de regretatul cântăreţ Aurelian Andreescu.

Cu toate că avea în faţă o carieră promiţătoare, cel mai vârstnic concurent de la “Vocea României” a fost dat uitării, iar de la spectacolele pe care le susţinea alături de nume mari ale muzicii româneşti, a ajuns cu timpul să cânte la nunţi sau în localuri.

 

Aurel Niamțu și Aurelian Andreescu

 

Nu are pensie

Deşi este foarte apreciat la petrecerile la care este chemat,  Aurel Niamțu trăieşte de ani buni cu supărarea că nu a mai putut să cânte în spectacole sau pe scenă alături de alţi artişti, şi asta pentru că nimeni nu s-a arătat interesat, iar eforturile sale au fost sortite eşecului.

Ricky Dandel, Carmen Harra și Aurel Niamțu

 

Anul trecut, artistul a trecut prin momente grele atunci când soţia sa a decedat, însă a avut puterea să meargă mai departe şi să spere că la un moment dat va putea cânta pentru un public numeros, motiv pentru care s-a înscris la “Vocea României” de la ProTv. Cântăreţul are resurse financiare modeste, nu are pensie şi îşi câştigă existenţa din spectacolele pe care le are.

 

 

Loredanei i-au dat lacrimile

Aurel Niamțu a vrut să arate ce poate şi a reuşit. A făcut-o să plângă pe Loredana, căreia i-a cântat piesa “Blestem” (Cine iubeşte şi lasă), dar a emoţionat şi o sală întreagă.

Am venit la «Vocea României» pentru că am o vârstă înaintată şi am fost lăsat deoparte de către mulţi prieteni şi apropiaţi din zona muzicii uşoare româneşti. Acum, prin emisiunea de la Pro TV, am ocazia de a arăta publicului experienţa şi calitatea vocală. Muzica este viaţa mea“, a spus Niamțu.

Iar muzica lui a făcut-o pe Loredana să plângă, artista spunând  că Niamțu i-a atins coarda sensibilă.

 

(Sursa: cancan.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here