Noul Cod Rutier naște conflicte în trafic. Un BICICLIST din Iași, la un pas SĂ FIE BĂTUT de un șofer, în cartierul Canta (VIDEO)

0
88 views
[iframe width=”640″ height=”360″ src=”http://www.youtube.com/embed/o6-AgtivEqM?feature=player_detailpage” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Un biciclist ieșean a fost cât pe ce să primească o corecţie fizică după ce a fost şicanat în trafic de un şofer nervos nefamiliarizat cu conceptul de respect în trafic.  Incidentul a avut loc în apropiere de Lidl-Canta și este prezentat pe trendymoldavian.ro

 

După cum se poate vedea și din înregistrarea video, biciclistul a fost în permanență agresat verbal și hăituit cu mașina. Mai mult chiar, după ce șoferul oprește în fața biciclistului ilegal, pe trecerea de pietoni, acesta îl mai și întreabă ce caută pe stradă. Ceea ce arată că omul nu cunoaște prevederile noului Cod Rutier.

 

La despărțire, după înjurăturile de rigoare, biciclistul mai este și lovit încet de șoferul enervat de tupeul tânărului care încearcă să-i explice că fiecare participant la trafic are și drepturi, dar și obligații. Mai multe se pot vedea din înregistrarea video postată de biciclist pe youtube.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here