Ambra, cea cu piept de aur, te transformă într-un taur

Andrei VILICHE

Domnișoara de săptămâna aceasta este puțin altfel față de cele cu care v-am obișnuit până acum. Ieșeanca se numește Ambra Dumitru, studentă la Facultatea de Educație Fizică și Sport la A.I. Cuza și este culturistă, aceasta câștigand medalia de aur la Campionatul Național de Culturism și Fitness în anul 2016 și multe alte premii la competiții internaționale.

Pentru a ajunge la asemenea performanțe, se pare ca musculoasa sexy este nevoită să facă o gramadă de sacrificii. Regimul alimentar, antrenamentele și competițiile îi afectează viața amoroasă, fapt pentru care mignona a încărcat mai multe postări în care spune fanilor că nu are un iubit, ci are „doar un frigider”.

Pectorali medaliați

Dintre toate grupele de mușchi, pectoralii se remarcă în mod deosebit,  fiind clar demni de medalie de aur. Cu pieptul-i generos, tăliuța de viespe, fesierii tari ca piatra și îmbrăcată sumar, forțoasa campioană nenorocește bărbații  care o copleșesc cu like-uri și comentarii.

Când Ambra nu e la sală, la solar sau la mutat clădiri, face pe manichiurista. Profilul veveriței musculoase este plin de mânuțe, degețele și unghiuțe „stilizate” de domnișoara Schwarzenegger. Probabil este la început și mai are nevoie de exercițiu pentru a se perfecționa.

 

 

 

Comentarii

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *