Andreea Ioana, tu ești campioana!

Celebritatea de săptămâna aceasta își zice Andreea Ioana și se bucură de multă notorietate pe scena mondenă a Iașului. Nu se face paranghelie în Iași fără Andreuța și prietena ei Anca Maria Corjăuțanu, o „clientă mai veche” a rubricii noastre.

Chiar dacă nu e cea mai frumoasă sau cea mai subțirică fată,  Andreea Ionela are mare succes la armăsarii de club ai Iașului. Se pare că fauna masculină din crâșmele din oraș se pierde cu firea la vederea pieptului dezvoltat și zâmbetului Andreei cea plină de viață.

Trupă de șoc                           

Când echipa Andreea-Corjăuțanu pătrunde în club, se lasă cu victime. Voluptoasa blondă a postat câteva poze de la o distracție unde cele două vipere ce păreau nițel mai „vesele” se aflau în compania unor domni care aveau ochii bulbucați de la atâtea strângeri în brațe și pupături.

 Divele de club sunt mari amatoare de distracție și nu se sfiesc sa se sărute sau să-și pipăie sânii în public, ele chiar postând astfel de poze pe conturile de Facebook.

GALERIE FOTO

 

Fetele ghidușe s-au tras în poză și cu Mădălina Anda Vasiliu, o altă protagonistă a rubricii noastre care locuiește în Dubai, al cărei nume figurează în celebrul dosar al prostituatelor de lux.

Și cum nu te poți numi pițipoancă adevărată până nu te pozezi în Dubai, sexy Andreea a încărcat poze de pe plajă, în costum de baie cu „bunătățile” la vedere, de la Dubai Marina.

În concluzie, Ioana pare o tânără mereu bine dispusă,care știe ce vrea de la viață, căreia îi place să se distreze alături de prieteni și, spun gurile rele, bărbații mai mici de statură. Bravo, Andreea Ioana!

Andrei VILICHE

Comentarii

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *