MITINGUL ANTI-MAIDANEZI, ANULAT PENTRU DUMINICĂ

0
24 views

Mitingul care trebuia să aibă loc, vineri seara, de la ora 19.00, în Piaţa Romană din Bucureşti a fost amânat. Protestatarii se vor aduna duminică, de la ora 11.00, în Parcul Izvor.

 

Organizatorii au anunţat că protestul faţă de problema câinilor maidanezi şi de solidaritate faţă de familia care şi-a pierdut un copil ucis de câini nu a primit aprobările necesare de la primărie pentru locul şi ora stabilite.

 

„Desprecopii.com, cea mai mare comunitate online a părinţilor romani, împreună cu Asociaţia Pro Civilizaţie, anunţă că întrucât mitingul programat pentru astăzi în Piaţa Romană nu a primit aprobare din partea Primăriei Capitalei pentru locaţia şi ora la care era făcută cererea. Manifestul nostru public se va amâna pentru cel organizat de Nadine în Parcul Izvor – Duminică, 08.09.2013, între orele 11-14”, se arăta într-un comunicat remis Ziare.com.

 

Acest protest, la care şi-au anunţat prezența peste 2.000 de oameni, are ca scop determinarea autorităţilor locale să rezolve problema câinilor maidanezi. Valul de nemulţumiri din partea bucureştenilor vine după ce un copil de numai patru ani a fost ucis de o haită de câini fără stăpân în zona unui parc din Capitală.

 

Primarul Bucureştiului, Sorin Oprescu, a anunţat că, de luni, va începe strângerea câinilor de pe străzile Capitalei. Numărul hingherilor a fost ridicat la 50. Ulterior, dacă propunerea va trece de consiliul general, se va organiza şi un referendum, pe 6 octombrie, pentru că oamenii să se pronunţe faţă de eutanasierea animalelor după şapte zile de stat în adăpostul primăriei.

(Sursa: ziare.com)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here