Leonardo DiCaprio, înnebunit de un fotomodel din România. Andreea Diaconu are doar 21 de ani și lucrează pentru Victoria’s Secret (FOTO)

0
47 views

Nu mai e un secret faptul că ultimele şapte-opt iubite ale actorului Leonardo DiCaprio (38 de ani) au fost numai manechine de top, printre care şi Mădălina Ghenea, actuala parteneră de viaţă a altui star, actorul Gerard Butler. Recent însă, se zvoneşte că Leo ar fi pus ochii pe frumoasa noastră Andreea Diaconu (21 de ani), devenită “îngeraş” al Casei Victoria’s Secret din SUA.

 

“Îmi plac femeile perfecte”, a spus actorul Leonardo DiCaprio şi a dovedit acest lucru alegându-şi iubitele superbe. În ultimii cinci ani, supermodelele de la Victoria’s Secret i-au căzut la pat pe bandă rulantă, printre frumuseţi numărându- se, în 2011, şi românca Mădălina Ghenea.

 

 

 

Acum însă, o altă conaţională ar fi în vizorul cuceritorului DiCaprio. Este vorba despre supermodelul Andreea Diaconu, proaspăt intrată în rândul celor mai tari manechine din lume şi ajunsă “îngeraş” Victoria’s Secret.

 

 

 

Cum starul din “Titanic” organizează frecvent petreceri fastuoase în cluburi exclusiviste din America la care cheamă în special topmodelele Victoria’s Secret, s-a nimerit ca la unul dintre chefuri să pună ochii şi pe Andreea.

 

 

 

Andreea e printre cele mai cuminţi modele

 

El şi-a exprimat dorinţa de a o cunoaşte pe românca aflată pe val în SUA prin intermediul unei colege de podium, de la care i-a şi aflat numărul de telefon.

 

 

De altfel, conform martorilor, el a anunţat-o pe Andreea că o va urmări cu interes la următoarea prezentare de lenjerie de la Victoria’s Secret, care va avea loc curând.

 

 

 

Andreea se află printre puţinele modele de top din SUA care nu a fost încă iubita sau soţia vreunui personaj faimos de peste Ocean, aşa cum s-a întâmplat cu Adriana Lima, Gisele Bundchen sau Miranda Kerr. Cine ştie, poate diCaprio îşi dă seama că românca noastră e aleasa…

 

(Sursa: libertatea.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here