La un pas de DEZASTRU! O VACĂ a scos de pe pistă un BOEING 737. Animalul a murit, dar 110 pasageri au scăpat cu viață

0
16 views

În timp ce ateriza marţi seară pe un aeroport din insula indoneziană Sulawezi, un Boeing 737 al companiei Lion Air a lovit o vacă rătăcită pe pistă, în urma impactului avionul pierzând direcţia şi ajungând pe câmp.

 

 

Niciunul dintre cei 110 pasageri aflaţi la bord nu a fost grav rănit. În schimb, vaca a murit strivită de roţile trenului de aterizare, potrivit Agerpres.

 

Pilotul avionului a declarat că după impact a simţit un miros de „carne arsă”. El a mai indicat că, în timp ce efectua coborârea spre aeroportul din Gorontalo, venind dinspre capitala Jakarta, a observat pe pistă ceea ce credea că ar fi nişte câini, dar apoi a aflat că de fapt erau trei vaci care se plimbau pe mijlocul pistei.

 

Indonezia depinde foarte mult de transportul aerian pentru transportul între cele 17.000 de insule care o compun şi este renumită pentru numărul mare de accidente de avion.

 

În luna aprilie, un alt Boeing 737 al companiei Lion Air, cu 108 persoane la bord, a depăşit pista în timp ce ateriza pe un aeroport din insula Bali şi a ajuns în apele oceanului, zeci de pasageri fiind atunci răniţi.

 

(Sursa: rtv.net)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here