INNA – SUPER HOT şi foarte puţin îmbrăcată în ultimul videoclip (VIDEO)

0
69 views
[iframe width=”640″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/Od-6uzcLGqw?feature=player_embedded” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Artista şi-a dorit să le facă un cadou celor 10 milioane de fani de pe Facebook care s-au alăturat paginii ei, dar şi fanilor din întreaga lume, odată cu ziua ei de naştere.

 

De altfel, fanii din Guadalajara au fost cei care au văzut în premieră videoclipul aseară, în cadrul concertului susţinut de INNA în faţa a 16.000 de oameni, un show sold out, cu o atmosferă incredibilă.

 

Videoclipul a fost regizat de Barna Namethi cu DoP John Perez, care a lucrat cu artişti precum Rihanna, Jay-Z, Alicia Keys, Lady Gaga, Beyonce, Coldplay, Eminem, Kanye West.

 

Filmările au avut loc la finalul lunii august în Bucureşti cu INNA şi, la începutul lui septembrie în Miami, cu Yandel.

 

“Mă bucur să împărtăşesc cu fanii mei din întreaga lume videoclipul piesei ‘In Your Eyes’ exact când pagina mea de Facebook a ajuns la 10 milioane de fani, astăzi, de ziua mea. Le mulţumesc pentru susţinerea şi iubirea lor. Este un videoclip la care am muncit mult cu toţii şi vreau să le mulţumesc lui Barna şi echipei lui, lui John Perez şi colegilor mei de la Global Records. De asemenea, colaborarea cu Yandel este încă un vis împlinit şi nu am cuvinte să spun cât sunt de fericită”, spune INNA.

 

(Sursa: vipmonden.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here