Îngrozitor. NOU-NĂSCUT ARUNCAT PE CÂMP, ÎNTR-O PUNGĂ DE PLASTIC

0
67 views

Un bebeluş abandonat a fost găsit de un muncitor pe un câmp de floarea soarelui de lângă Bacău. Micuţul se află internat la Maternitatea din Bacău, iar medicii spus că este sănătos. Poliţiştii o caută pe mama copilului, iar dacă va fi găsită, femeia riscă să ajungă după gratii.

 

Un bebeluş a fost găsit abandonat pe un câmp, lângă Bacău. Băieţelul fusese lăsat într-o pungă de plastic. Deşi abia venit pe lume, a avut puterea să trăiască, iar plânsetele lui au fost auzite de un muncitor care trecea prin zonă şi care a chemat salvarea, relatează România TV.

 

Micuţul se află acum internat la Maternitatea din Bacău, iar medicii susţin că este sănătos, însă va sta câteva zile la incubator deoarece a suferit un şoc hipotermic. Cazul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău, care o caută pe mamă.

 

„Am auzit scâncind şi m-am dus să vad despre ce e vorba, am zis ca sunt nişte căţei. Am dat peste nişte floarea soarelui, am dat floarea soarelui si am văzut copilul. Era cu faţa în jos, dezbrăcat, era într-o folie de plastic”, a povestit muncitorul care a găsit copilul.

 

(Sursa: rtv.net)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here