Îngrozitor! CRISTIAN GRIGORESCU, component al Naţionalei de Fotbal a Artiştilor, A MURIT ÎNECAT pe Litoral

0
72 views

Cristian Grigorescu, un tânăr de 29 de ani, component al Naţionalei de Fotbal a Artiştilor, a murit înecat în staţiunea Jupiter, el fiind dat dispărut vineri, iar trupul fiindu-i adus la mal de valuri sâmbătă seară.

 

El a dispărut în valurile mării şi de mai bine de 24 de ore o echipă de salvamari încerca să-l găsească. Bărbatul a intrat în mare şi nu a mai ieşit. Aurelian Temişan şi Kamara de la Alb Negru au declarat că sunt şocaţi şi că nu le vină să creadă.

Cristian Grigorescu se afla în vacanţă în staţiunea Jupiter când a intrat în mare şi nu a mai ieşit.

„Este o tragedie, nu numai pentru familie ci şi pentru noi. Am fost sunat astăzi dimineaţă şi am fost pus la curent cu această tragică veste. Suntem consternaţi, nu putem să concepem. Aşteptăm veşti de la părinţii lui. Am crezut că ne face cineva o glumă proastă. Din păcate este cât se poate de adevărat şi am înţeles că era la mal. Era cu colegii lui de facultate, un val l-a lovit şi l-au văzut plutind. Probabil erau valurile mult prea mari”, a declarat Kamara de la Alb Negru.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Constanţa, Carmen Şerbănescu, trupul tânărului a fost adus la mal de valuri sâmbătă, în jurul orei 18.00.

Corpul neînsufleţit a fost dus la morgă pentru necropsie, iar poliţiştii fac cercetări în acest caz, a precizat sursa citată.

Cristian Georgescu, în vârstă de 29 de ani, era inginer IT şi component al Naţionalei de Fotbal a Artiştilor.

(Surse: rtv.net, realitatea.net)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here