INCREDIBIL ce s-a întâmplat la Țibana! Adolescent prins la furat, BĂTUT CU PARUL, LEGAT DE STÂLP ȘI SECHESTRAT TIMP DE ZECE ORE

0
85 views

Ultima oră

Cei doi agresori ai minorului au fost reținuți de polițiști pentru lovire și lipsire de libertate.

 
Un adolescent de 14 ani, din comuna ieșeană Țibana, a fost bătut cu parul și legat cu sfoară de un stâlp, după ce a fost prins la furat dintr-un magazin sătesc. Autorii corecției fizice sunt chiar patronii magazinului care, după ce l-au prins pe micul hoț, l-au sechestrat timp de zece ore și agresat fizic pe minor pentru a-l învăța minte să nu mai fure.

 

Polițiștii spun că băiatul a furat mai multe bunuri și bani din magazin în mod repetat, în nopțile dintre 12 și 13 august, dar și între 18 și 19 august. La ultima „expediție” adolescentul a fost prins de patronii, soț și soție, care stăteau la pândă. Aceștia l-au legat cu sfoară și l-au bătut cu un par, provocându-i răni la mâini și la nivelul capului. Copilul a fost sechestrat mai bine de zece ore.

 

Agresorii și-au recunoscut faptele și spun că au vrut doar să-i dea o lecție copilului și să-și recupereze bunurile furate. Minorul a ajuns la Spitalul de copii „Sf. Maria” din Iași cu traumatism cranio-facial, contuzie toraco-abdominală, o alta la gamba stângă, escoriații și vânătăi pe tot corpul. Mâna dreaptă a copilului s-a umflat, iar rana provocată de sfoară era deja infectată în momentul internării. Adolescentul este internat în momentul de față la secția de Chirurgie.

 

Polițiștii ieșeni au anunțat că cei doi patroni s-au ales cu dosar penal pentru lipsire de libertate și lovire, iar minorul va fi cercetat pentru furt în formă continuată, urmând a fi audiat imediat ce starea sănătății se va ameliora.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here