În anii `80, Gigi Becali dormea pe jos într-o cameră de cămin, la picioarele lui Hagi

0
54 views

Pe vremea lui Ceauşescu, Gigi Becali nu se dezlipea de Gică Hagi. Era pentru el ca şi un frate!

 

Toată lumea ştie că relaţia de prietenie dintre Gheorghe Hagi şi Gigi Becali datează încă din perioada anilor ’80. De cum a ajuns în Bucureşti, Gigi s-a apropiat foarte mult de Hagi, căruia i-a devenit ca un frate mai mare. Gigi era nelipsit de la partidele Sportului Studenţesc sau ale Stelei, echipele din Bucureşti la care a evoluat Hagi. Apoi, seara, după meciuri, cei doi ajungeau la câte o terasă sau în barul hotelului Nord din Bucureşti pentru a urmări programul de cabaret.

 

Un angajat al Sportului Studenţesc a dezvăluit că Gigi ajunsese să doarmă pe jos, în camera de cămin unde locuia Gheorghe Hagi. Acest lucru se întâmpla seara târziu, potrivit spuselor sursei, când, după încheierea programului de bar, Gigi nu mai voia să meargă acasă, în Pipera, rămânând în camera bunului său prieten.

 

„Stăteau la poveşti. Gigi vorbea mult, ca şi acum. Iar lui Gică îi plăcea să-l asculte. Cum în cameră avea un singur pat, Gigi se culca pe jos, la picioarele “Regelui”. Când era frig afară, în loc de plapumă avea o pufoiacă. Şi-o trăgea peste el şi intra în lumea viselor”, a mai explicat sursa WOWbiz.ro.

 

 

(Sursa: wowbiz.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here